Preloader

Perkhidmatan Catering untuk Acara Anda

Perkhidmatan Catering untuk Acara Anda. Dari pesta, acara korporat, makan malam hingga mesra keluarga, katering dapat selalu menambah suasana yang meriah dalam banyak acara istimewa, tidak kira berapa banyak pengunjung. Ada Catering Jakarta Pakar dalam beberapa jenis acara, sementara yang lain menyediakan perkhidmatan penuh untuk membuat parti atau acara istimewa. Katering korporat, katering perkahwinan, dan katering makan tengah hari hanyalah beberapa jenis perkhidmatan yang terdapat di syarikat katering.

Catering Syarikat

Dari pagi hingga ke mesyuarat parti, katering korporat adalah salah satu perkhidmatan paling umum yang disediakan oleh Catering Jakarta acara korporat. Penyedia makanan terbaik akan mempunyai banyak tawaran untuk hampir semua jenis acara syarikat. Dari sarapan pagi, makan tengahari mudah, serta kopi dan makanan ringan untuk perkhidmatan katering penuh ke mana-mana parti besar, Catering Jakarta cuba menyediakan perkhidmatan terbaik untuk hubungan perniagaan.

Untuk sarapan pagi, katering sering menyediakan pelbagai makanan ringan, teh dan kopi. Untuk makan tengahari boleh dihidangkan beras serta sup, salad dan minuman, tetapi makanan panas biasanya merupakan alternatif pada masa yang sama. Sebaik-baiknya, katering Anda mempunyai pilihan yang cukup supaya orang dapat mencari makanan yang sempurna untuk kumpulan Anda. Di samping itu, semua yang Anda perlukan perlu disediakan termasuk rempah, pinggan, peralatan makan, dan tuala.

Lebih-lebih lagi, bagi syarikat yang menganjurkan acara promosi, pesta, jamuan atau acara anugerah, Catering Jakarta sepatutnya berada dalam kedudukan untuk membangunkan menu lazat dari sebarang acara. Di samping itu, katering Anda juga harus dapat menyokong banyak logistik acara termasuk ketika dan bagaimana tetamu boleh dihidangkan. Selanjutnya, Catering Jakarta seringkali memberikan perkhidmatan pembersihan dan penyampaian mereka.

Katering Pernikahan

Perkahwinan adalah bahagian yang sangat penting dari sebuah syarikat untuk perniagaan Catering Jakarta. Sebenarnya, penerimaan adalah satu tempat yang menarik untuk disiapkan untuk disampaikan. Perkhidmatan katering makan malam perkahwinan menggunakan pengantin untuk memastikan dan mengamalkan makanan yang menakjubkan untuk tetamu perkahwinan. Sebagai pelanggan, tanggungJawab tunggal Anda adalah untuk menyampaikan apa yang Anda inginkan pada hari besar Anda dalam jenis makanan dalam anggaran Anda.

Katering Parti

Katering profesional untuk pihak adalah pendekatan yang sangat baik untuk mengambil kira tekanan terhadap penyediaan makanan untuk sesetengah tetamu. Ini bukan hanya katering mudah, tetapi Anda mungkin merancang menu yang baik dengan anggaran yang lebih mahal daripada memasak Anda sendiri. Selain itu, jika Anda melibatkan Catering Jakarta, Anda tidak perlu mengganggu membeli-belah, memasak, menyediakan, dan berkhidmat dan seBaliknya Anda boleh mengarahkan perhatian Anda untuk menikmati pesta Anda.

Sekiranya Anda perlu Catering Jakarta dapat menyediakan sebilangan besar katering, jangan risau, sekarang Dpawon Catering dapat memenuhi keperluan katering Anda. Sila hubungi Dpawon Catering untuk perkhidmatan Catering Jakarta mengikut jangkaan Anda!

Untuk informasi lebih lanjut, silakan hubungi :

082113193570